ACTIVITATS

L'activitat en el medi natural essencial per fer-nos sentir lliures i sentir-nos una mica més a prop del nostre animal que portem dins, ús proposem vàries activitats cadascuna amb el seu encant i a les quals us volem acompanyar!

Aquí teniu les activitats que oferim des de Muntanyes per descobrir, no estem tancats a res i volem seguir engegant projectes, som inquiets i ens agrada obrir les ales i poder apropar-nos a tothom, per això tenim present oferir cursos de ioga, rutes guiades de piragüisme, classes d'esquí particulars, experiències amb parapent, puenting... No dubteu en preguntar per qualsevol d'elles i us assessorament, ja sigui realitzant-les amb nosaltres o derivant-vos a altres empreses col·laboradores.

Si el que voleu es gaudir d'una activitat de pura aventura, dinàmica i que no us deixarà indiferents aquesta és la vostra!

Salts, ràpels, immersions, gorges i molt més t'està esperant.

Verticalitat en estat pur!

Podreu gaudir d'uns itineraris equipats i protegits per tal de poder superar parets verticals i fins i tot desplomades.

Pels que us agradi la tranquil·litat i connectar amb la natura aquesta és ideal, aprendre'm a escoltar, observar i entendre una mica millor tot allò que ens envolta quan caminem per la muntanya.


Vols descobrir les muntanyes que ens abrassen? Amb els trekkings pots gaudir des de un parell de dies caminant per elles i coneixent els guardes dels refugis.

Estem oberts a nous trekkings, digueu-nos la zona i us el preparem!

Si prefereixes caminar per un mar blanc i veure com són els nostres Pirineus ben blancs, amb raquetes podreu gaudir i aprendre com es desenvolupa la natura en el seu estat més salvatge.

Vols iniciar-te al cross de muntanya (trail running) i et fa mandra fer-ho sol/a?

Surts a córrer però no millores? Tens uns objectius en ment en el món del trail running?

T'hi acompanyem i us oferim la possibilitat de fer grups d'entrenaments amb altres persones del vostre nivell tècnic i físic.

Vols fer una sorpresa a un amic/amiga? Aquí tens el que buscaves, un paquet on us organitzem les activitats a mida o fins i tot ja en tenim d'organitzats, l'únic requisit és que haurà de venir acompanyada a gaudir d'aquesta magnífica activitat.