BARRANCS

Si el que busques és endinsar-te entre parets, observar les boniques formacions calcàries, rius d'aigua clara i gaudir de l'esportivitat dels barrancs aquesta és la teva!

Realitzem barrancs a tot Catalunya, Berguedà, Ripollès, Ports de Beseit, Alt Camp, Pallars... Aquí et fem un breu resum dels nivells i de quin preu parteixen (el preu dependrà del lloc, per motius de desplaçament).

Pel bon funcionament del barranc i perquè ens surti rentable anar-hi demanem un mínim de 2 persones i un màxim de 10, per a excepcions contacteu directament amb el guia a través del número de contacte.

INICIACIÓ

Barrancs ideals per començar, ràpels curts, salts no obligats on ens permetrà gaudir de les tècniques i descobrir el món del barranquisme.

DES DE 45€/p

Mínim 2 persones

Durada : 4 hores

Algunes propostes:

Forat Negre (Berguedà), Bóixols (Alt Urgell), Glorieta (Baix Camp), Estrets de Castellar del Vallès i molts altres a consultar segons interès.

AVANÇAT

Pels més atrevits us apropem a barrancs més tècnics, amb ràpels més verticals per gaudir del que és un veritable barranc i les sensacions que s'hi viuen.

DES DE 55€/p

Mínim 2 persones

Durada: 4- 6 hores

Algunes propostes:

Pas de l'Escalell (Berguedà), Torrent de l'Infern (Pallars Sobirà), Torrent de la Corva (Ripollès).

EXPERT

Si el barranquisme és lo vostre i vols viure una experiència més que inoblidable aquí teniu els barrancs més tècnics i amb condicions més salvatges per gaudir de l'adrenalina.

DES DE 65€/p

Mínim 2 persones - Màxim 6 persones

Durada: 4 - 8 hores

Algunes propostes:

Gorges de Núria (Ripollès), Sant Aniol (Garrotxa)

Per a més informació contacte al +34 605851517 o escriu-nos un correu a info@muntanyesperdescobrir.com et respondrem el mateix dia.

El preu inclou:

  • Material (neoprè, arnès, casc, descensor i bagues d'ancoratge).

  • Assegurança RC i accidents.

  • Guiatge professional.

  • Fotoreportatge.

  • Vermut final.

No inclou:

  • Transport, àpats ni allotjaments (propis dels clients)

  • Botes de barranquisme.

  • Qualsevol altre que no inclogui l'apartat inclou.

La informació prèvia al barranc us la enviarem personalment indicant material específic a portar, àpats necessaris i horaris.