pAQUETS multiaventura

Vols gaudir d'una experiència inoblidable? No tens clar què et motiva més?

Aquí us oferim un conjunt de paquets multiaventura ideals per compartir amb amics/amigues o regalar a alguna persona que estimi i gaudeixi la muntanya. Tenim vàries opcions: paquets ja dissenyats on us oferim un cap de setmana complet d'activitats, podreu fer una activitat al dia o fins i tot fer un cap de setmana exprés on tocareu una mica cada activitat tenint dues activitats per dia.

De ben segur que us quedareu satisfetes de les opcions que us presentem!

PAQUET ENGRESCA'T

En aquest paquet us oferim un cap de setmana on gaudireu d'un magnífic cap de setmana al Berguedà podent gaudir de dues de les activitats que oferim i us buscarem l'allotjament (si voleu pernoctar pel vostre compte consulteu preus).

Recomanem: barranc - via ferrada, orientació - barranc, raquetes de neu - via ferrada.

 • DES DE 100€/persona material inclòs.

 • A partir de 4 persones els paquets surten a 80€/persona material inclòs.

Possibilitat de fer tastet de cerveses artesanes de proximitat (sense gluten),Hoppit, amb un suplement de 5€/persona.

 • Mínim 2 persones.

 • Si voleu que gestionem les reserves d'allotjament i el pagament, serà un suplement com a mínim de 40€/persona/dia (depenent del preu de l'allotjament i àpats contractats).


PAQUET RAID AVENTURA

Si la esteu ben en forma i voleu gaudir i descobrir totes les activitats de les que disposem aquest és el paquet, no pararem, en tot el cap de setmana i tindreu:

Dissabte matí - Barranc, dissabte tarda - Orientació, diumenge matí - Via Ferrada i diumenge tarda - Senderisme o Trail Running.

 • DES DE 120€/persona: material inclòs.

 • A partir de 4 persones els paquets surten a 100€/persona: material inclòs.

Aquí s'inclou el tastet de cerveses artesanes de proximitat (sense gluten), Hoppit, al preu del paquet.

 • Mínim 2 persones.

 • Si voleu que gestionem les reserves d'allotjament i el pagament, serà un suplement com a mínim de 40€/persona/dia (depenent del preu de l'allotjament i àpats contractats).

PAQUET CULTURAL

Si preferiu descobrir el Berguedà, la seva cultura, història i entendre com hem arribat on som, aquest és el que busqueu. Recorrerem les Mines de Cercs, visitarem les fonts del Llobregat i gaudirem de la cuina i aliments del Berguedà anant a descobrir bons llocs on menjar i passar un cap de setmana tranquil.

 • DES DE 100€/persona, inclou: guiatge durant els dos dies i tastet de cerveses artesanes de proximitat (sense gluten).

 • A partir de 4 persones 80€/persona.

 • L'allotjament i àpats van a càrrec del client ja que creiem que en aquest cas cadascú tindrà eleccions diferents, us podem recomanar i assessorar.


PAQUET A MIDA

No tens clar ben bé què regalar? Us fem el paquet a mida del que necessiteu: activitats, situació, preu, disponibilitat, no us preocupeu ens adaptarem al que millor us convingui sempre arribant a un acord.

Per tal de realitzar aquest paquet us recomanem contactar telefònicament amb nosaltres i així podrem entendre'ns millor i si ho preferiu podem parlar per videotrucada.

Telèfon de contacte: 605851517

Correu: info@muntanyesperdescobrir.com