RAQUETES DE NEU

Racons infinits és el que es desdibuixa en l'horitzó quan les muntanyes estan pintades de blanc hivernal. És l'època de l'any on viure en aquestes muntanyes es torna més feréstec i complicat i nosaltres us hi acompanyarem per gaudir d'aquesta aventura màgica que de ben segur no us deixarà indiferents.

Les sortides amb raquetes de neu són aventures de les quals tothom pot gaudir, adaptant-nos humilment a les condicions físiques i tècniques, si teniu qualsevol dubte contacteu amb nosaltres, us assessorarem i mirarem de fer la ruta el més a mida possible, sempre tenint en conte que qui mana és la natura i nosaltres ens adaptem a ella.

INICIACIÓ

La progressió amb raquetes de neu requereix una presentació i primera presa de contacte amb elles i per això us oferim un tastet amb la possibilitat de fer grup obert perquè així us surti més econòmica l'experiència.

DES DE 35€/p

AVANÇAT

Si el que ja vols és poder endinsar-te un mig dia o un dia sencer entre els boscos i muntanyes nevades, tens com a objectiu assolir un cim hivernal, nosaltres t'hi acompanyem amb la màxima seguretat.

EXPERT

Sortida de 8 hores com a mínim en la que ens posarem per terrenys més complexes i viurem aventures hivernals a l'alçada de tothom. Aprendre'm tècniques bàsiques de supervivència en aquest medi.

Per a més informació contacte al +34 605851517 o escriu-nos un correu a info@muntanyesperdescobrir.com et respondrem el mateix dia.

El preu inclou:

No inclou:

La informació prèvia a la sortida de raquetes de neu us la enviarem personalment indicant material específic a portar, àpats necessaris i horaris.