SENDERISME

Descobrir la muntanya des d'una perspectiva més salvatge, entenent que hi passa i perquè, qui hi habita i quins fenòmens geològics i meteorològics han fet esdevenir les nostres muntanyes tal i com són. Partit del respecte envers el medi ambient.

El senderisme ha sigut la base de l'ésser humà per descobrir i conèixer tot allò que l'envoltava i poder viure a la natura amb harmonia o això creiem, volem caminar amb vosaltres per explicar-vos com ha evolucionat el nostre entorn i com és en l'actualitat. Us oferim excursions arreu del territori català en especial focus a la comarca del Berguedà on ens situem i tenim infinitats de zones salvatges per descobrir. Per al bon funcionament del grup no recomanem més de 10 persones i el número de persones mínim és de 2.

Excursió 1/2 dia

Sortida de 4 hores per la comarca del Berguedà on descobrirem la geologia, flora i fauna que ens envolta i entendrem el perquè del clima característic de la zona.

DES DE 15€/pExcursió de dia

Sortida de 8 hores per on la comarca del Berguedà, al disposar d'un dia sencer aprendre'm a interpretar de manera més eficient els fenòmens naturals que caracteritzen les nostres valls.

DES DE 25€/pAventura't

Com a guies de muntanya estem oberts a noves experiències i a acompanyar-te a descobrir nous indrets, per això et deixem que ens proposis on t'agradaria anar i quina temàtica és la que vols aprendre, t'ho muntem a mida.

  • Si voleu que us muntem i gestionem la ruta a vida, el plus que heu de pagar per a tal servei és de només 15€ del preu total!

Per a més informació contacte al +34 605851517 o escriu-nos un correu a info@muntanyesperdescobrir.com et respondrem el mateix dia.

El preu inclou:

  • Guiatge professional.

  • Fotoreportatge.

  • Vermut final.

  • Assegurança RC i accidents.

No inclou:

  • Transport, àpats ni allotjaments (propi dels clients).

  • Calçat esportiu de muntanya.

  • Qualsevol altre que no inclogui l'apartat inclou.

La informació prèvia a l'excursió us la enviarem personalment indicant material específic a portar, àpats necessaris i horaris.