VIES FERRADES

Suspendre'ns sobre el buit és una de les característiques més boniques que viurem fent vies ferrades, una activitat atlètica, per a totes les edats i que ens permetrà gaudir d'unes vistes panoràmiques del territori inigualables

Realitzem vies ferrades a tot Catalunya, Berguedà, Ripollès, Osona Ports de Besseit, Penedès, Pallars... Aquí et fem un breu resum dels nivells i de quin preu parteixen (el preu dependrà del lloc, per motius de desplaçament).

Pel bon funcionament de la via ferrada i perquè ens surti rentable anar-hi demanem un mínim de 2 persones i un màxim de 10, per a excepcions contacteu directament amb el guia a través del número de contacte.

INICIACIÓ

Comencem o volem fer una aventureta senzilla, amb poca verticalitat i per gaudir amb bona companyia, nivell assequible per a tothom i on es podrà fer un tastet de les sensacions que s'hi viuen.

DES DE 40€/p

Mínim 2 persones - Màxim 10 persones.

Durada entre 1 i 3 hores.

Algunes propostes:

Roques de l'empalomar i La Canalassa (Berguedà), Cala del Molí (Baix Empordà), Roca de la Creu (Ripollès)

AVANÇAT

Vies ferrades amb més verticalitat, on és imprescindible una forma física adequada i on podrem travessar murs de roca tot gaudint de les vistes i un bon exercici.

DES DE 45€/p

Mínim 2 persones - Màxim 10 persones.

Durada entre 2 i 4 hores.

Algunes propostes:

Les Baumes Corcades (Osona), Els Patacons (Baix Camp), Cal Curt (Berguedà), Canal de les Dames (Montserrat).

EXPERT

Adrenalina i força de voluntat és el que defineix aquestes vies ferrades, haurem de superar desploms i altres obstacles que requeriran de tècnica, força i equilibri. Només apte per gent en bona forma física.

DES DE 60€/p

Mínim 2 persones - Màxim 6 persones.

Durada entre 3 i 6 hores.

Per aquests casos contacteu directament amb nosaltres per recomanacions específiques per a cada client.


Per a més informació contacte al +34 605851517 o escriu-nos un correu a info@muntanyesperdescobrir.com et respondrem el mateix dia.

El preu inclou:

No inclou:

La informació prèvia a la via ferrada us la enviarem personalment indicant material específic a portar, àpats necessaris i horaris.