CONTACTE

Per a més informació:

Mòbil de contacte: +34 605 85 15 17

Correu electrònic: info@muntanyesperdescobrir.com

El meu nom personal és Pol i com a guia de muntanya disposo d'aquesta petit empresa anomenada Muntanyes per Descobrir, un projecte de vida del qual espero que tant vosaltres com nosaltres puguem gaudir plegades!

Ens situem a les cases residencials de Sant Josep, terme municipal de Cercs, just abans d'arribar a Sant Corneli pujant per la BV-4025.

Bon lloc des d'on podrem optar a diverses activitats properes i ofertes d'allotjament i turisme rural.

Col·laboracions

Ens agrada poder arribar a tothom, formar part d'una xarxa de cooperacions entre petites empreses que volem donar-nos a conèixer i créixer plegades. Creiem i veiem que hi ha un munt de feines i serveis compatibles els uns amb els altres i per això col·laborem íntegrament amb les següents petites empreses.

Empresa cervesera de Manresa on prioritzen la qualitat i el respecte envers el medi ambient per sobre de tot. Gaudeixen del que més els agrada portant-les a mans dels més purs.

Una col·laboració ideal per gaudir d'un moment de tranquil·litat després de les activitats.

La Laura a part de ser amiga és una professional del món de la nutrició, tant esportiva com del dia a dia.

Veiem entre els nostres projectes una ideal correlació de bona alimentació i exercici físic.

Una bona dieta sana i equilibrada barrejada amb una aventura fora del normal ens permetran aconseguir els nostres objectius molt més fàcilment.

Refugi de l'Arp

Com vivim gaudint de la muntanya ens hem associat amb el Refugi de l'Arp per oferir-vos un millor servei d'allotjament i muntanya en un mateix paquet i amb zero problemes a la hora de gestionar les reserves.