Muntanyes per descobrir

MUNTANYES PER DESCOBRIR

Guies professionals de muntanya i barrancs especialitzats en descens de barrancs, senderisme, orientació, vies ferrades, trekkings, caiac, trail running, raquetes de neu i esquí alpí.

Ens mou la muntanya i tots els paratges naturals que l'envolten, gaudim fent-vos descobrir cada racó, amb respecte i amb el seu caire pedagógic.

El per què del nom?

Muntanyes - Evidentment totes les activitats les duem a terme en entorns naturals situats en massisos muntanyosos, com el Berguedà.

Descobrir - Creiem que és una paraula clau en aquestes activitats ja que constantment estem descobrint i aprenent en un entorn de muntanya, em de ser precabuts i humils a la hora d'afrontar les activitats a muntanya.

TREKKINGS PER DESCOBRIR

Integrar-se durant vàris dies dins la natura descobrint indrets, cims, muntanyes de tot tipus, autosuperant-nos i sentint-nos part de l'entorn.

Trekkings de 2 o més dies per arreu del món.


RAQUETES DE NEU PER DESCOBRIR

T'has plantejat mai sortir a descobrir els paratges vestits de blanc?

La majestuositat de les muntanyes plenes de neu i amb els animals recorrent aquestes mantes fredes i humides.


TRAIL RUNNING PER DESCOBRIR

Recórrer les muntanyes acompanyat d'unes bambes i les ganes de volar fa que poguem descobrir més paratges naturals dels que solem descobrir.

Posa'ns un repte i t'acompanyem!


BARRANCS PER DESCOBRIR

Si voleu gaudir dels indrets més bonics que hagueu vist mai, us convidem a descobrir els barancs d'arreu de Catalunya i Aragó, són espais únics que no us deixaran indiferents, envoltats d'uns paratges naturals inèdits.

Vine a descobrir el barranquisme de la nostra mà!


VIES FERRADES PER DESCOBRIR

Les vies ferrades ens aporten aquell punt d'adrenalina i aventura vertical únic i indispensable mínim un cop a la vida, pujarem muntanyes de maneres diferents i us acompanyarem de forma segura a descobrir una visió diferent de l'entorn i la natura.


SENDERISME PER DESCOBRIR

Caminant fem camí i caminant anem descobrint. 

És la manera de poder gaudir i descobrir cada petit racó amagat que fent altres activitats deixem de banda, parem a explicar i entendre el que veiem per tal de poder respectar-ho en tota la seva plena naturalesa

Vols regalar una experiència màgica on l'aventura, descobrir i gaudir siguin els principals objectius de l'escapada? 

A Muntanyes per Descobrir us acompanyem on faci falta i us organitzem tota la sortida.

Barrancs, vies ferrades, orientació, senderisme, caiac i molt més són un petit tastet del que oferim, treballem principalment al Berguedà i intenem que els nostres clients el vulguin descobrir però ens movem on faci falta per tal que us sentiu cómodes i a gust a la zona on necessiteu ser-hi.

Anima't a viure una aventura immillorable!

Muntanyes per descobrir

Sóc en Pol Soler Jofra, guia titulat en Tècnic esportiu de segon nivell en muntanya mitjana i descens de barrancs i Tècnic esportiu de primer nivell en esquí alpí i piragüisme. 

Actualment em situo a Cercs, el Berguedà ja que la muntanya és la meva vida i visc a i per ella, però sóc un jove que prové de Vilassar de Mar amb moltes ganes de poder compartir les experiències i coneixements que he anat assolint durant tota la meva vida a la muntanya a totes aquelles que em vulgueu acompanyar, ens posem en marxa?!